Konu
:
Avukatların Şehir Dışı İşlerini Yapan Bir Platform Kuruluyor-AvukatYardim.com
Mesajı Okuyun
25-02-2013, 14:25
#
5
Av.Suat Ergin
Alıntı:
Yazan
Avukat Tekin
NOT: Bu bölümde, geliştirdiğimiz bu sistemle ilgili görüş ve eleştirilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Sayın Av. Armağan Konyalı'nın mesajı üzerine, sitenize girdim. Ancak sadece bir sayfalık bir metin var ve ayrıca üye olmak isteyenleri yönlendiren bir buton var. Merak saikiyle butonu tıkladım ve aşama aşama istenilen bilgileri girdim. Karşıma ne bir sözleşme çıktı, ne de Barodan alınan "olur" yazısı..."Olur" yazısının olmaması,büyük eksiklik. Yukarıdaki mesajda ayrıntılar için Facebook sayfanızın linkini vermişsiniz. Oraya da girdim. Ama buradan farklı bir bilgi göremedim."Olur" yazısına orada da rastlamadım.
Yine üyelik işlemlerinde bir soru var,"Siz de tevkil eden olmak ister miydiniz"diye...Ama tevkil edecek olanlar için de hiçbir bilgi bulunmamaktadır.Tevkil edilenler için ücretler belirlenmiş. Örneğin duruşma başına 100 TL. Ama tevkil edeceklerin kaç para ödeyeceği belli değil. Belli değilse, akla Sayın Konyalı'nın "komisyonculuk" çağrışımı gelebilir.
Not: "Kaydet" butonuna basmadım. Neler olduğunu öğrenmek için, bilgileri doldurdum.
Av.Suat Ergin
Üye Kimliği
Av.Suat Ergin İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.Suat Ergin İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.Suat Ergin İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın