|
|
|
|
haciz tutanağında belirttiğiniz talepler var mı? Memur taleplerinizi tutanağa geçirmediyse, bu durumu siz ordaki diğer meslektaşlarla kendi aranızda bir tutanağa geçirerek ispat edebilecek durumda mısınız? Bunlara yanıtınız evet ise, C.savcılığına da suç duyurusunda bulunmalısınız. İşlerinin çok oluşu, sizin işinizi baştan savmasına mazeret olamaz. Başladığı işi, durum ne icap ediyorsa öyle ve layıkıyla yerine getirmelidir memur.
|
|
 |
|
 |
|
Merhaba Feyzaday..
Size katılıyorum.. Tutanakta 10 dakika beklenildi çilingir hazır edilemedi muahafaza yapılmadı yazıyor. yani açıkça memur haciz mahalinde tam 10 dk beklediğini yazmakta. Çilingiri ise haciz mahalinde olması dahi gerekmeyen avukatın temin etmesi düşüncesi tamamen yanlış...
Güzel bir savcılık şikayeti hazırladım. Kanaatimce TCK 257 ye göre görevi ihmak suçu tüm unsurlarıyla oluşmuştur.
Ayrıca Bakırköy Adalet Komisyonu Başkanlığına da aynı dilekçeden vereceğim.
Fakat icra mahkemesine başvurmam gerektiğine dair de görüşler var.. Ancak bunun nasıl olacağını bilemiyorum?? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
İcra mahkemesine bulunacağım şikayette sonuçta memur işleminin iptalini istemem gerek . yani ben memurun 08.02.2013 tarihinde kendince yapmış olduğu haczin iptalini mi isteyeceğim. İhtiyati haciz kararımızın tam 10. gününde yapamadığımız haciz iptal edilirse yeniden ihtiyati hacze çıkabilecekmiyiz?