Mesajı Okuyun
Old 08-02-2013, 12:50   #6
Av. Engin EKİCİ

Alıntı:
Yazan AV.MK
Yönetici ve bazı kat malikleri huzur ve sükunun bozulduğunu ve rahatsız olduklarını iddia ediyorlar. Sorunda burada ortaya çıkıyor.
Yöneticinin de aralarında bulunduğu kat maliklerinin bir kısmının huzurlarının bozulduğu ve rahatsız olduklarını ileri sürmeleri, öğrencilerin huzur ve sükunu bozdukları anlamına gelmediği gibi huzur ve sükunun bozulduğu hususunda karine de teşkil etmez.

-Öğrenciler huzuru bozacak nitelikte ne yönde davranışlar sergilemektedir?

-Öğrencilerin hangi davranışları bir kısım sakinlerce "huzur ve sükun bozma" olarak nitelendirilmektedir?

-Öğrencilerin sayıca fazlalığı ve/veya gürültü yapıyor olmaları ya da binada bekar ve genç (!) olarak bulunmaları mı rahatsızlık vermektedir?

-Öğrencilerin bekar ve genç olmaları huzur ve sükunu bozmak için yeter sebep midir?

Empati Notu:Bekar bir stajyerken yıllar önce kiraladığım dairenin bulunduğu aprtmanın yöneticisinin bana "bekar olduğun için bu apartmana taşınman yasal değil" demesinin ardından buna yasal bir engel bulunmadığı ve ancak, rahatsızlık verecek bir hareket tarzım olması durumunda haklı olabilirsiniz" şeklindeki yanıtımı hatırladım şimdi.. Hiçbir sorun yaşamadan ve yaşatmadan 3 yıl yaşadım orada. Şu an evli ve çocukluyum ve oturduğum binada kendini bilen bekarlardan rahatsızlık duymuyorum.