Mesajı Okuyun
Old 22-01-2013, 14:43   #13
detay82

 
Varsayılan

Öncelikle, elinizdeki tüm fatura ve ilgili belge, bilgileri göstererek ve şahit de göstererek, müvekkiliniz tarafından ...tutarlı, beton A şirketine fatura kesilerek....adresindeki inşaata dökülmüştür, faturalar bu şantiyenin işçileri tarafından imzalanmıştır ....vs şeklinde delil tespiti yaptırın. Ayrıca bu delil tespitinde B şirketinin mevcut inşaattaki betonları nereden temin ettiğinin de tespitini yaptırın.

Sonuçta B şirketi, müvekkilinizin betonlarını kullanmıştır ve bu betonları da başka bir yerden aldığını ispat etmesi zordur.

Muhtemelen A ile B şirketi, birlikte hareket ediyordur.

Bu delil tespitine dayanarak, A ve B şirketine ihtarname çekin ihtarnamede, haklarında dava açılacağını, durumun ilgili ihale kurumlarına bildirileceğini, dolandırıcılıktan suç duyurusunda da bulunacağınızı belirtin. Ayrıca, sebepsiz zenginleşme hükümlerine dayanarak belediyeyi de davalı göstermeniz mümkündür.

Saygılarımla.