Konu
:
fahiş satış avansı-icra md'nün tavrı :(
Mesajı Okuyun
09-01-2013, 17:18
#
2
Cumhur Okyay
Alıntı:
Yazan
ozlm
icra işlerinden ve meslekten soğumak için onlarca neden vardı zaten.Bugünkü tuz biber oldu.
4500 TL lik bir takipte araç üzerinde haczimiz vardı.
Yakalama ile birlikte satış avansının depo edilmesini talep ettik. Yakalama için (yazının konusu olmayan )müdür muavini makul bir rakam olan 300 tl ye karar verdi ve yatırdık. yalnız satış avansının depo edilmesi gerektiğinden yeniden talep açtık. İşte bu yazının konusu olan Md. Yard. elemanıma "nerden çıkarıyorsunuz bunu yatırın o zaman 3000 tl yi" diye bağırmış. Ben de yanıma 2 yargıtay kararı da alarak "müdür bey amacımız kimseyle tartışmak değil yargıtay böyle demese biz neden para ödemek isteyelim ki" şeklinde sözlerimle olayı tatlıya bağlamaya çalıştım Beyfendi bana "sizin amacınız ne ?????? doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz, tamam ben karar verdim Uyapada yazdım 2500 TL avansa karar verdim yatırın o zaman şeklinde cevap verdi.bu rakam İzmirde kesinlikle istenmeyen çok fahiş bir bedel. şimdiiii dosyayı memurun işlemini şakayet yoluyla merciye götüreceğim. böyle bir şikayette bulunan meslektaşım var mı? icra mahkemesi bu konu memurun tasarrufunda diyebilir mi? ayrıca memurla ilgili savcılık ve adalet komisyonuna şikayette bulunmak istiyorum.keskin sirke küpüne zarar misali tavsiye bekliyorum
Çok haklısınız, sayın meslektaşım; hâle bak, sıkıntıya bak; mesleğe bak!
Cumhur Okyay
Üye Kimliği
Cumhur Okyay İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Cumhur Okyay İsimli Üyeye Email Gönderin
Cumhur Okyay İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın