26-12-2012, 00:45
|
|
|
Cevap
Ben evliyim 2tane liseye giden evladım var eger eşime bu olayı anlatsam aile faciası yaşanıcak yuvam yıkılıcak tek sucum devletimin bana verdigi hizmetten faydalanıp namusumla alnımın teriyle belgemi almak cok şeymi istiyorum devletimin bize verdigi hizmet için birilerine taviz vermek yada bu konuma düşürülmek benim kadınlık gururumu inciltiyor bukadar olayı yaşadım hala evlatlarım için ayakta kalmaya calışıyorum halk egitim gibi yerlere bu gibi ruh saglıgı yerinde olmayan insanları nasıl hoca diye koyarlar bunu anlamış deyilim ben bu kişiyi şikayet etsem ceza alırmı? mahkeme o kişiye inanırsa bu kez bu kişi bana karşı dava acarmı?ne yapacagımı şaşırmış vaziyetteyim devletimiz kurs yetkilileri ve belediye konuyu ört bas ediyor bu bana tacizi yapan hoca gecen senede bir kac kursiyerle sıkıntılar yaşamış bayan kursiyerler müdüriyete şikayet etmişler müdüriyet şuana bana yaptıgı gibi olayın üzerini kapatmış müdüre halkegitime şikayet imza gitmeden beni kurstan gönderdi ve bu olaydan saatler sonra kursiyerleri hoca halkegitme götürüyor ve şikayet ediliyorum müdürenin bu yaptıgı sucmudur şikayet olmadan beni başka kursa gönderme kibarca kovma yetkisi varmıdır?
|