Konu
:
Ask yerine Kagitli evlilik
Mesajı Okuyun
17-12-2012, 12:44
#
3
Av.Suat Ergin
Alıntı:
zaten bir sene evel bile, her gerekeni, yapilmasi gerek, nerden ne almak gerek hepsini ben arastirdim…
Alıntı:
Neyse…sanirim olan bitenleri anladiniz…simdi dün bana yine mail yazdi…bosanmanin maddiyeti 2500 Lira diyor…ve tabiki bunu ödemek de istemiyor.
Bakin….ben bu lanet’den kurtulmak istiyorum ve bu kisinin benle artik hicbir baglantisini olmasini istemiyorum. Ve madem sevdiyi birisini bulduysa
Allah bunlari mesut etsin…
Elimden geldiyi kadar arastirdim…ve iki tarafda bosanmak istiyorsa…zaten evlilik diye birsey ortada yok…dediyim gibi, imzayi atar atmaz kactim.
Bu nedenle … nufüs cüzdanindaki „EVLI“ yazisindan en cabuk nasil kurtulabilir…ve en ucuz. Hakimin önüne cikmam gerekiyorsa…bunu ayri günlerde
Yapa bilirmiyiz…ve benim gelmem gerekiyormu? Sizden sadece bilgi yardimi istiyorum…bu hatadan nasil kurtula bilirim?
Sayın Konuk,
Sayın Gemici'nin yazdıklarına katılıyorum. Anlatımınızdan "evliliğin iptali" sebeplerinin olmadığını, olsa bile ispat sorunu yaşacağınızı tahmin ediyorum.
Alıntısını yaptığım mesajınızdan anladığım kadarıyla, evlilik süreniz 1 yılı aşmış durumdadır. Yine anladığım kadarıyla eşinizle "anlaşmalı boşanma" koşullarını konuşmuşsunuz. Ama sanırım 2.500 TL masraf ve avukatlık ücretini ödeme konusunda anlaşamamışsınız.
"Anlaşmalı boşanma" davasının görülebilmesi için evlilik süresinin 1 yılı aşmış olması ve tarafların her konuda anlaşması gerekmektedir. Bir boşanma protokolü hazırlanırsa bu protokol ve boşanma iradesi hakim önünde kabul edilmelidir. Eğer mahkemeye çıkmak istemiyorsanız, bu defa 2 tanık dinletmek zorundasınız(Bu durumda da tek celsede boşanmanız zordur).
Davanızı mutlaka bir avukat marifetiyle takip edin.
Av.Suat Ergin
Üye Kimliği
Av.Suat Ergin İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.Suat Ergin İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.Suat Ergin İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın