20-10-2012, 15:54

| 

| 

| 

| 

Velayetin alınması

İki  sene önce fiziksel şiddet nedeniyle boşandım. Şu anda 3  yaşında olan oğlumun velayeti  bana verildi. Babası  icra yoluyla görmeye geliyor. Ailem mevsim itibariyle çiftçilik sebebi ile  mahkemede belirtilen adresimiz haricinde ,benimde ikinci adresim olarak kayıtlı bulunan  adreste bulunuyor. Babası bu adresten çocuğu daha önce görüşmek üzre aldı. 5 ay önce çalışmaya başladım. Oğluma annem baktığı için bu yüzden haftasonları  görebiliyorum. Ancak bu durum süreklilik arz etmiyor. Birkaç  hafta sonra ailem dönecek.Oğlumla sürekli beraber olucaz. Oğlumun babası çalıştığımı öğrenince çocuğumla ilgilenmediğimi  ve mahkemede kayıtlı olmayan bir adresten çocuğun teslim  alındığının tutanaklarını delil göstererek çocuğumun velayetini almakla tehdit ediyor.Acaba velayetin benden alınması söz konusu olabilir mi? Kendisi  nafakayı  dahi  icra dairesi yoluyla  defalarca iş adresine dilekçe göndermemize rağmen ödemiyordu.İş yerine telefon edildikten sonra   nafaka  maaşından kesilmeye başlandı. Yalnız yaşıyor ve velayeti alırsa oğluma bakıcı bakacak.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. 

|