Sayın meslektaşım Peling;
Önceki mesajımda belirttiğim gibi, icra alanı esas uğraşı alanım değil fakat, şimdiye kadar idare ettim.

Olur ya da olmaz değil, olur. Az olur, çok olur, azık torbasında ne varsa paylaşırız. Maddi anlamda da katkıda bulunmak isterim, bulunabilirsem bundan mutluluk duyarım. Ayrıca bir iki meslektaşımızın da katılacağı birlikte bilgilerimizi gözden geçirme, paylaşma ortamları da olabilir, bir meslektaşımdan böyle bir talep geldi. Daha önce THS de icra hukuku ile ilgili paylaşımlarımız olmuştu, o başlıklara da göz atmanızı öneririm. Malum, THS yüksek lisans seviyesini aşmış, Dr'a düzeyinde öğrenim olanağı sunuyor. Emin olun yerel veya üst mahkemelerdeki hukukçulardan, üye olmayan meslektaşlarımıza kadar herkes için THS açık üniversite hukuk fakültesi. Bana soru soran herkese THS ye baktın mı, takip ediyor musun diye soruyorum. Biraz paylaşım ve muhabbetten sonra takip edenler ve eski konu başlıklarını inceleyenler de bana artık ceza hukuku dışında soru sormuyorlar, sadece yolları düşerse çay-kahve muhabbetine geliyorlar.