Sn meslektaşım Peling;
Sn Meslektaşım Engin Ekici'nin söylediğine katılıyorum, doğrudur. Fakat sohbet tarzından çok, teori ile pratik uygulamayı konu çalışır gibi birlikte çalışacağınız bir meslektaşımdan yarar sağlayabilirsiniz. Her ne kadar esas uğraşı alanım icra hukuku değilse de 14 yıllık meslek yaşantımda şimdiye kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadan ilamlı -ilamsız takipler, iflas takip ve davaları vb. ile epeyce uğraştım. Görüşmek isterseniz adres ve tlf. um hem profilde, hem Baro sayfamızda var. Bürom Şişli' de eski Şişli icraların olduğu Kocamansur sokakta. Bildiğim kadarını paylaşabilirim. Telefonla da yardımcı olabileceğim hususlar olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.
Şu "ücret" konusu mesleğimin ilk yıllarında yardım isteyen bir meslektaşımıza bir diğer deneyimli meslektaşımızın ağzını fermuar kapatır gibi yaparak "büroya gel, danışma parasını isterim" dediği sahne gözümün önüne geliyor, o iki meslektaşımı izlediğim o sahnede gerçekten üzülmüştüm. Meslektaşından ücret isteyecek, ücret beklentisi olacak olanlar her halde bu sitede bilgi paylaşımında olmazlar diye düşünüyorum...