|
Alıntı: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Merhabalar,
Stajda icra hukuku ile ilgilenme imkanım olmadığından pratikte ilamların icrası, itirazın iptali, tehiri icra, haciz kaynaklı tazminat, icra marifetiyle tahliye vb. icra konularında ne yazık ki çok zorlanıyorum. Kitap üzerinden hareket etmekle de pek yol alamadım. Bu konuda pratikte tecrübesi olan bir meslektaşımdan sohbet tadında destek rica ediyorum. Talep halinde sair hukuki konularda kendisine destek sunabilir ya da saat ücreti ödeyebilirim. Sürekli yardım almaktansa öğrenmek istiyorum.
İlgi ve desteğinize şimdiden teşekkür ederim. |
|
 |
|
 |
|
Sayın peling;
Pratikte icra hukukuna hakim bir meslektaşımızın size sohbet tadında bir katılımla katkısı olamayacağı kanaatindeyim zira adı üzerinde pratiğe dair zorlandığınız alanlarda katkıya ihtiyacınız var ve bunun yolu sözlü anlatımdan değil, icra müdürlüklerinde çalışma yaparken bizzat öğrenmeniz ya da destek verecek meslektaşla bir arada işlem yapmanızdan geçer diye düşünüyorum.
İcra Hukuku, diğer hukuk alanlarına kıyasla uygulama yönü daha ağır basan bir alandır ve teorik desteklerle ilerleme imkanı bulabilmeniz hemen hemen mümkün olmayıp, sahada işlem yaparak -elbette hatalar da olacaktır- öğrenme imkanı bulabileceğiniz bir alandır.
Saygılarımla..