Konu
:
hakimin şikayeti nedeiyle yeni açacak olduğum davaların o hakime düşmemesi talep etme hakkım var mı?
Mesajı Okuyun
21-09-2012, 12:39
#
3
Av.Cengiz Aladağ
Alıntı:
Yazan
ayse1728
iyi günler,
bir hakimle başım dertte. küstah ve alaycı bir tavrı var ama sadece bana karşı nedenini anlayamadığım şekilde.
1-asansörde ben varsam binmez,yürür o daha önce bindiyse dolacak avukat hanım binmeyin der
2-dilekçe havalesi için gittiğimde müsait değilim der daha sonra gelin der (misafiri yahut da telefon konuşması olmamasına rağmen)
3- başka bir hakimin odasında denk geldiğimizde mutlaka bi kinayede bulunur
4-yine bugün mecburen evlenmeye izin davası için tanıklarımı ve tarafları öğleden sonra hazır etsem duruşma açar mısınız yahut ne zaman getireyim diye sormak için gittiğmde müsait değilim sorunu dinlemeyeceğim dedi bu sefer nedenini sorduğumda dosya okuyorum diye karşılk verdi.
5-kesin olumlu sonuçlanır gözüyle baktığım davalar komple redle sonuçlanıyor,
6- yine bir dosyamda ölüm sebebiyle açılmış tazminat davasında karşı tarafın vekili bilirkişi ve hakim keşifte kenara çekilip masaj salonu muhabbeti yapıyor ve davanın seyri bir anda yine değişiyor,
7- ne yazık ki açtığım da tüm davalar onun mahkemesine düşüyor
inanılmaz sıkıntı yaşıyorum ne yapmam gerekir şikayet mi? hakimin reddi mi? başsavcı ile görüşüp en azından tevzii de yeni dosyalarımın ona düşmesini engelleme şansım olabilir mi?
gerçekten sıkıntı yaşıyorum ne yapmalıyım
şimdiden teşekkürler herkese
Bu hususta baronuzdan yardım istemenizi öneririm.
Alıntı:
Yazan
Av. Engin EKİCİ
Sayın ayse1728;
Hakime hitaben, -nezaketinizden taviz vermeyerek- burada ifade ettiğiniz hususlardan duyduğunuz rahatsızlığı ortaya koyan, kendisiyle bir sorunu olup olmadığını irdeleyen bir mektup göndermekle işe başlamanız gerektiğini düşünüyorum. Vereceği yanıt -muhakkak yazılı ya da sözlü bir yanıt verecektir- üzerine yeniden değerlendirmede bulunursunuz.
Saygılarımla..
Meslektaşımız o mektubu, yukarıdaki mesajı gibi yazarsa hakime hakaret suçu oluşabileceğinden endişeliyim.
Av.Cengiz Aladağ
Üye Kimliği
Av.Cengiz Aladağ İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.Cengiz Aladağ İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.Cengiz Aladağ İsimli Üyenin İnternet Sayfası
Av.Cengiz Aladağ İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın