|
|
|
|
İhtarname hiçbir hukuki işlemde kullanılmamış üzerinde kaşe falan var ancak noterin tarih kaşesi yok bu birinci eksik.ikinci olarak da harç vs. Sadece ortada altında benim imzamın bulunduğu bir evrak var.
İlginize çok teşekkür ederim.Bende sonucunda herhangi birşey çıkmayacağı inancindayım ancak yeni olan meslek yasantimda ilk defa karşılaşınca biraz tedirgin oldum.
|
|
 |
|
 |
|
Noterin imzası gerçek mi?
 |
Alıntı: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
bir noterin kaşe ve imzasını eklemiş |
|
 |
|
 |
|
Noter gerçek mi? İfadesine başvurulmuş mu? Neden o noter?
 |
Alıntı: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
söz konusu ihtarname yazılıp imzalanarak kendisine göndermesi için verilmiştir |
|
 |
|
 |
|
Vekaletname eklemeden ihtar çek diye verdiğiniz belge ile ihtarname çekilemez.
Acaba kişi, ihtar çekmek için gitti imzaları falan atıldı ancak masraf ödemediği için kayda alınmadı mı?
Tam anlayamamakla birlikte, size atfedilecek bir suç oluşmadığı kanaatindeyim. Avukatın ihtarnameyi bizzat Notere gidip çekmek gibi bir yükümlülüğü olmadığını düşünüyorum.
Üzerinde tarih olmayan, yevmiye nosu bulunmayan belgenin müvekkili kandırma kabiliyeti de yoktur. Ki avukat zaten gördüğü işin (İhtar yazmak) ücretini baştan alır. Ne gibi bir menfaatle böyle bir belge düzenlemiş olsun ki..Olayı olduğu gibi anlatın bence, soyut iddiadan başka bir olgu göremedim ben.
Saygılar,