30-01-2007, 00:37
|
|
|
bu forumu baştan sona okudum ve şu anda sinirlerime hakim olmamı sağlayan tek şey sevgili behiç aşçının eyleminin büyük oranda amacına ulaşmış olmasıdır!yukarıda f tipi savunuculuğuna soyunan hukukçuların,devletin de tecriti kabul etmesinden sonra neler düşündüğünü merak ediyorum..sanırım çok fazla şey söylemeye gerek yok ama hayatından vazgeçebilecek kadar duyarlı bir insanın bu kadar kolay eleştirilmesi hatta yok sayılmasını kabullenemiyorum!behiç aşçının hukuki olarak yapması gerekenleri değil de açlığı seçtiğini düşünenlere ise şunu söylemek gerek;behiç aşçı her bir müvekkili için hukuki olan tüm yolları denemiştir.kamuoyunu bu konuda harekete geçirmek için de elinden geleni yapmıştır.behiç aşçı ölüme sevdalı değil...6 yılda ölen 122 insan var ortada dile kolay bunlar rakam deil insan!!!kimin düzeni neyin hukuku bunu burda tartışmanın anlamı yok ama yazılı kanunlar gereğince "suçlu" kabul edilen insanlar söz konusu olsa dahi insan hakları sümen altı edilemez!tecrit uygulamaları insanlık dışıdır!behiç aşçıya ve eylemine sonsuz saygı duyuyorum.bu 293 günlük süreç içinde yaşaması için elimden geleni yapmaya çalıştığım için de kendimi huzurlu hissediyorum!dilerim behiç aşçı bir an önce hayata döner ve dilerim hiç bir kalıcı rahatsızlığı olmaz...
|