Mesajı Okuyun
Old 30-05-2012, 11:10   #3
Konuk

Varsayılan ilgisizlik sebebi ile boşanma

ben ciddi bir şekilde psikolojik şiddete uğredığımı düşünüyorum, eşim benimle konuşmuyor bile, neden konuşmadığımızı sorduğumda sen ne biliyorsun ki hiçbir konuda uzmanlığın yok diyor bana, oysa ki ben bankacıyım ve işimde oldukça başarılı kendine göre bir vizyonu olan bir insanım, sabahlarının keyifsiz, pazar günleri psikolojisinin bozuk olduğunu,akşamları ise yorgun olduğunu söyleyerek sürekli surat asıyor, birlikte sosyal hiçbir şey paylaşmıyoruz, evde konuşurken benimle gözteması bile kurmuyor, kendimle ilgili ciddi aşağılama duygusu içerisindeyim ve kendimi günden güne yoksun ve eksik hissediyorum, eşime moralimin bozuk olduğunu söylediğimde aman sakın bana bak eve yansıtma ben huzursuzluk istemiyorum diyor , ne yapacağımı bilmiyorum , sonuçta bunlar çok soyut şeyler ve dava açtığım takdirde bunları elimde somut deliller ile ispat edemem, sosyal bir hayatımız olmadığı için ben onun hiçbir arkadaşını tanımadığım ve o da benim arkadaşlarım ile görüşmediği için kişi tanık bulabilmem de çok zor, bana tanık olabilecek tek kişi annem o da birinci dereceden yakın olduğu için tanıklığı ne kadar kabul edilir bilmiyorum, ayrıca böyle bir sürece girdiğimizde onun yalancı şahit bulup mahkemeyi yanıltacağını düşünüyorum,
sürekli intertte olduğunu acaba döküm ile ispatlayabiliyor muyuz onu da bilmiyorum,
Yardımlarınızı rica ederim.
saygılarımla.