Mesajı Okuyun
Old 08-05-2012, 17:05   #6
mehves

Varsayılan çağlayanda bıçaklı saldır ile silahlı saldırı aynı anda mı oldu?

Bugün Bakırköy adliyesinden 12.30 servisi ile Çağlayan adliyesine geçtim. Servisten indim. Taksim servisine bindim. Bir kaç meslektaş araç içinde kalkışı beklerken bir patırtı koptu. C kapısından ve etrafından iki kalablık grup çıktı. Birbirlerne saldırıyorlar ama öyle böyle değil. Güvenlik için konulan dmirler falan havada uçuyor. Tahmin edersiniz ki müdahale eden yok. Derken bir silah sesi duyuldu. Camlara yapışmış izliyoruz. Dedim tamam polis geldi, havaya ateş açıyor, dağılırlar... öyle olmadı. Polis falan gelmedi. 20 Li yaşlarının başında esmer, oryaboylu, mavi gömlekli ve mavi gri üzerineoturanceketli bir genç kalabalıktan uzaklaşmış, silahı doğrultmuş kalabalığa... kaç el ateş etti hatırlmıyorum. Ama epey sürdü. İnsalar çil yavrusu gi i dağıldı, düşenler oldu. Çocuk silahı beline taktı. Ceketinin tek düğmesini ilikledi. Ağır ve kendindn emin adımlarla servislerin önünden, şoförlerin yanından geçti ve kayboldu. Aradan bir ka dakika sonra önce özel gvenlik gelip yaralıları ayaklarndan ve bacaklarından topladılar. Ambulans görmedim. Polis geldiğinde herhaldebeş dakiakadan fazla olmuştu çocuk gideli. Sonra servis kalktı.

Durum bundan ibarettir. Bi de adliye içinde bıçaklı saldırı oldu ise ben başka bir şey demiyorum.