Mesajı Okuyun
Old 11-04-2012, 13:49   #7
limpid

Alıntı:
Yazan osmaneler
Bu olayda karşı taraf müvekkilinizden daha önce satın aldığı ürünleri satmış ve bitirmiş gibi görünüyor. Bu aşamadan sonra marka altında sattığı ürün müvekkiliniz tarafından değil, bizzat karşı tarafça üretilmişse müvekkilinizin markadan doğan hakkının tüketilmesi söz konusu olmaz. .
karşı tarafça üretilen bir şey yok. ürünler tarafımızdan alınan ürünler. sorun karşı tarafın bunları satamamış olması. zaten söyledikleri de şu elimizdeki ürünler bitsin biz siteden reklamı kaldıracağız. ancak 2 yıl oldu hala kaldırmadılar. kısacası ortada taklit mal vs. yok. bizm verdiğimiz malları satmaya çalışıyorlar.

burada bizim için sıkıntı olan şey 1. ürünlerin markasını ve modelini belirterek kendilerinin ürettiğini söylemeleri.
2. internet sitelerinde bizim logo, ünvan, marka ve iletişim bilgilerimize yer vermeleri.
3. kendi siteleri üzerinden bizim sitemize bağlanmayı sağlamaları.
4. uyarılara rağmen bu eylemlerine devam etmeleri.

netice itibariyle, müvekkil karşı tarafın sitesinde bizim hiçbir bilgimizin bulunmamasını sağlayında ben bir şey istemem diyor. bende buna çözüm arıyorum zarar ziyan önemli değil diyor.

hatta ben bir hakime durumu anlattım bana dediki "daha ne istiyorsunuz adamlar bedavadan reklamınızı yapıyor." ee doğru söze ne hacet