29-03-2012, 18:10

| 

| 

| 

| 

eşim  zoraki  boşanmamı  istiyor

Merhaba  
20 yıllık evliyim 18 yaşında bir evladım  var. eşim bir süredir başka kadına  aşık olduğunu söylüyor. onunla evleneceğini ve anlaşmalı boşanmak istediğini söylüyor. hiç bir gelirim yok ev hanımıyım kirada  oturuyoruz . 
2  ay  gibi  bir süre  beni anlaşmalı  boşanmak  için  maddi  manevi taciz  edip zorladıktan  sonra manevi ve fiziksel  baskı yapmaya  başlayınca  aileme  haber  vermek  zorunda  kaldım 2 gün önce . onlarda  eve  gelip eşimle  konuşmaya  çalıştılar ben  kararlıyım  boşanmaya deyip  eşyalarını  alıp  evden  ayrıldı. 

ben ise  bunca  şeye  rağmen  boşanmak  istemiyor  ona  zaman  vermek  istiyorum .  eşim  giderken  oğlum  üniversite  sınavlarını  bitirinceye yani  2 ay  kadar evin  masraflarını  karşılayacağını  sonrasında  ise  hiç bir  şeye karışmayacağını  söyleyip çekip  gitti.  
ne  yapmam  gerekiyor  hem süreci  uzatmak  hemde  kendisinden geçimimizi  sağlayacak  maddi  imkanı istemek  için  hukuki  bir  süreç  varmı. 
ben  boşanmak  istemediğim  için   eşiminmi   boşanma  davası  açması  gerekiyor.  dava açarsa  ne  kadar  zaman  kazanırım .ailemi  dağıtmak  istemiyorum bana  bir  öneriniz olabilirmi .bana  bilgi  vermenizi  rica  ediyorm. 
şimdiden  teşekkür  ederim 

|