|
|
|
|
Merhaba sayın üyeler;
Müvekkil, çalıntı aracı devir veya başkaca yazılı anlaşma olmadan satın aldıktan bir kaç gün sonra polislerin şüphelenmesiyle araç araştırılıyor ve aracın çalıntı ve plakasının, ruhsat ve sigorta evraklarının da sahte olarak düzenlenmiş olduğu anlaşılıyor.Müvekkil 4 yıldır süren yargılamada sanık durumunda.Yargıtay kararlarına göre de müvekkilin bu durumu bildiğini gösteren savunmasının aksine en ufak bir delil yok dosyada.
Vekaleti yeni almış olmakla, yapacağım savunmayla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum...Saygılarımla
|
|
 |
|
 |
|
sayın avmavi,
öncelikle dosyayı en ufak ayrıntısına kadar okumanızı tavsiye eder müvekkilinizin daha önce gerek kollukta gerekse savcılıkta gerekse mahkeme önünde verdiği ifadeleri doğrultusunda çözüm yolu bulmanızı öneririm. anlaşıldığı kadarıyla müvekkiliniz bu aracın parasını vermiş yada oto alım satım işiyle uğraşan sarın aldığı kişi ile bir sözleşme imzalayarak bir kısmını verip kalanını taksitlendirmiş olabilir. öncelikle bu belgeleri veya ödeme yaptıysa ödeme belgelerini bulmanız lehinize olacaktır. en azından müvekkilinizin bu aracı araç alım satım işi yapan bu şahıslardan belli bir bedel karşılığında aldığını ispatlamış olursunuz.