Konu
:
Boşanma Davası Tebligat Sorunu-Otel-İşyeri-???
Mesajı Okuyun
05-02-2012, 12:06
#
7
Av.Suat Ergin
Alıntı:
Yazan
Mezopotamyalı
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hangi otell olduğunu tespit edemediğimiz için o ihtimal ortadan kalktı. AKS adresi müvekkille müşterek aile konutu. Ancak birlikte yaşamıyorlar ve davalı hakkında uzaklaştırma kararı var. Bu süre içinde bu adrese tebliğ göndermem sıkıntı yaratabilir gibi geliyor. Gerçi aksi durum daha çok sıkıntı yaratacaktır ama
Esasen kanunen bu adrese tebliğ çıkarmama engel olmadığını düşünüyorum ancak uygulama açısından emin değilim.
Sorun olmaz diyorsunuz ama değil mi?
İş yeri adresi denilen yer de aslında işyeri adresi değil, yönetiminde olduğu dernek adresiymiş. Bu adrese tebligat çıkartamıyoruz sanırım değil mi?
Vekaleti aldım. Dilekçe, ispat, diğer usul konularında sıkıntım yok. Ama şu adres meselesi canımı sıkıyor. Müşterek ev adresi en mantıklısı mı acaba ne dersiniz?
Davalının müşterek evde kalmadığını bildiğinizden, daha sonra "kötüniyet" iddiası ile karşılaşıp, her şeye sil baştan başlayabilirsiniz.
Oteller her gece otelde kalan müşterilerini polis merkezine bildiriyorlar. Bu şekilde öğrenme imkanını değerlendiriniz. Ya da mahkemeden bu şekilde araştırma yapılmasını talep edebilirsiniz.
Av.Suat Ergin
Üye Kimliği
Av.Suat Ergin İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.Suat Ergin İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.Suat Ergin İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın