Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hangi otell olduğunu tespit edemediğimiz için o ihtimal ortadan kalktı. AKS adresi müvekkille müşterek aile konutu. Ancak birlikte yaşamıyorlar ve davalı hakkında uzaklaştırma kararı var. Bu süre içinde bu adrese tebliğ göndermem sıkıntı yaratabilir gibi geliyor. Gerçi aksi durum daha çok sıkıntı yaratacaktır ama

Esasen kanunen bu adrese tebliğ çıkarmama engel olmadığını düşünüyorum ancak uygulama açısından emin değilim.
Sorun olmaz diyorsunuz ama değil mi?
İş yeri adresi denilen yer de aslında işyeri adresi değil, yönetiminde olduğu dernek adresiymiş. Bu adrese tebligat çıkartamıyoruz sanırım değil mi?
Vekaleti aldım. Dilekçe, ispat, diğer usul konularında sıkıntım yok. Ama şu adres meselesi canımı sıkıyor. Müşterek ev adresi en mantıklısı mı acaba ne dersiniz?