11-01-2012, 21:58
|
|
|
yardım lütfen kızımın velayeti 2 duruşmaya girilmiş ama elime tebligat gecmemişti
Merhaba
3 sene önce eski eşimle anlaşmalı olarak boşandık ve 2003 dogumlu kızımın şuan 9 yaşında velayeti bana verildi babasına ise aynı şehirde oldugu sürece cumartesi sabah 8 pazar günü akşam 17 ye kadar ayrı şehirde olduğumuz sürece bayramların 4 ve temmuz ayının 1 den 31 ine kadar görme hakkı verildi.. 5 ay önce bir evlilik yaptım ve kızımada danışarak fikrini alarak yaptığım bir evlilik ve eşimle kızımda çok iyi anlaşılıyor evliliğimden dolayı eşimin bulundugu yere ikamet ettik yani ayrı bir şehre kızımın babası velayet davası açmış ve dava dilekcesinde benim velayet hakkımı kötüye kullandıgımı ve cocugumla hiç bir şekilde ilgilenmediğimi hatta benim ilgisizligimden ve yetersizliğimden dolayı derslerinin aksadıgını söylemişki kızımın 3. sınıf öğrencisi ve buzamana kadar karnesinde 4 dahi olmadı 2 duruşmaya girilmiş ve benim elime tebligat gecmediğinden ve muhtarlıga bırakılıp bize haber verilmediğinden bilgimiz olmadı ve kızımın okulu dolayısı ile mahkemeye burdan katılmak istiyorum bununda 2 duruşma gerçekleştiğinden dolayı alamayacagım söylendi birde çoçuga nafaka bağlanmamış bir baba resmi hiç bir destegi yok bunları idda ediyor nasıl bir gelişme sergiler mahkeme lütfen yardımcı olun teşekkürler
|