Mesajı Okuyun
Old 11-01-2012, 02:06   #1
Konuk

Varsayılan Hakaret Nedenİyle Şİkayette Bulunma

Bİrbİrİmİzİn YedeĞİ Olarak ÇaliŞtiĞimiz Ve Samİmİ OlduĞumuz Erkek İŞ ArkadaŞimin EŞİ;(taniŞiyoruz Ve Aİlecek De GÖrÜŞÜyorduk) Telefon GÖrÜŞmelerİmİzİn SikliĞindan Ve Samİmİyetİmİzden Dolayi Amİrİmİze Gİderek Bİzİm Aramizda Bİr İlİŞkİ OlduĞunu DÜŞÜndÜĞÜnÜ Ve Bunu İspatlamak İÇİn De Elİnden Gelenİ YapacaĞini SÖylemİŞ.ayni Ortama Benİ De ÇaĞirdiklarinda "sİzİn Aranizda BİrŞey Var Bu İŞİn PeŞİnİ BirakmayacaĞim En Üst Makamlara ÇikacaĞim Ve Sİzİ Rezİl EdeceĞİm" İfadelerİnİ Kullandi.ayni Şekİlde Benİm EŞİmİ De AramiŞ Ve Ve Ona Da Ayni Şeylerİ SÖylemİŞ.eŞİm De Her Ne Kadar Buna İhtİmal Vermese De(kİ Bunu Kendİsİ De Beyan Ettİ) Bİzİm PaylaŞtiĞimiz Ortama Yakinen Tanik Olsa Da ŞÜpheye DÜŞmÜŞ.dolayisiyla O Bayan YÜzÜnden Aİle Huzurumuz Bozuldu.sanirim Emnİyet Mensubu OlduĞu İÇİn Telefonlarimizi DİnletmİŞ Ve Kayitlari ÇikarmiŞ.ancak Aramizda HİÇbİrŞey OlmadiĞi İÇİn İspatlayabİleceĞİ Bİr Durum Da Bulunmamaktadir.ben O Bayanin EŞİmİ Tekrar Arayarak Bİr YanliŞ Anlama OlduĞunu İfade Etmesİnİ Ve Durumu DÜzeltmesİnİ İstedİm Fakat Kendİsİ Buna YanaŞmadi.dolayisiyla Şu An Ben;bana Hakaret EttİĞİ,İŞyerİnde Ve Aİle Hayatimda DÜzenİmİ Huzurumu BozduĞu,adimi Ve SayginliĞimi ZedeledİĞİ Ve Özel Hayatima MÜdahale EttİĞİ GerekÇelerİyle Şİkayette Bulunmak İstİyorum.bÖyle Bİr Durumda Davam Kabul Edİlİr Mİ?sonucun Ne OlabİleceĞİ Konusunda Varsayimlariniz Nelerdİr?ayrica Şİkayette Bulunmadan Önce Herhangİ Bİr Ön Hazirlik Yapmam Gereklİ Mİdİr?saygilarimla...