|
|
|
|
Sayın Kadirpolat sizin izah edemediğiniz bir nokta emin olun ki yok. benim anlamadığım nokta şu cevaptan bu kadar eminseniz ki eminsiniz ve aksi görüşleri kabul etmiyorsunuz, ne amaçla burada bu soruyu dile getirsiniz?
Haaa aksi yönde kararlar da var mı diye merak etmiş olabilirsiniz 3. mesjada eklediğim karar ile Sayın sefir_1 in eklediği kararları inceleyeniz derim.
Tüm bilgi paylaşımında bulunan meslektaşlarımız da, doğruluğuna inandığımız (sizin için doğru olmasa da aksi yönde görüşler olsa da) noktaları HALA İZAH EDEMEDİYSEK ve sizden bu şekilde eleştirilerle maruz kalacaksak sizin iyi niyetinize, samimiyetinize inanmıyorum kusura bakmayın.
|
|
 |
|
 |
|
sayın kezzy, sizin savunduğunuz görüşler, benim şuan karşılaştığım bir hukuki sorun için, doğru olmasını canı gönülden isteyebileceğim türden. ancak araştırmalarımda, yabancı mahkeme kararının kesinleşmesi itibariyle 1 yıllık süre başlıyor. (2002 yılından sonra alınmış mallarla ilgili)
evet, 2. paragrafta belirttiğiniz gibii, evet aksine bir karar arıyorum.
işim polemik yaratmak değil, çünkü okadar zamanım yok.
iyiniyet konusunda söyleminize gelecek olursam, bir meslektaşımın bu şekilde bir sözü üzerine
kusura bakarım.