Mesajı Okuyun
Old 16-12-2011, 23:43   #1
Av.PUDY

Varsayılan cmuk avukatına karakolda şiddet gördüğünü söyleyen şüpheliye için ne yapılabilir

arkadaşlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyor ve konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum; bugün cmk tarafından görevlendirildiğim bir görevde gittiğim karakolda şüpheli görüşme odasında bana karakolda kendisine 3 polis memuru tarafından şiddet uygulandığını ağır küfürlere maruz kaldığını söyledi tabi bunu benim biraz sıkıştırmam sonucu itiraf etti gibi birşey oldu. ifadesinde susma hakkını kullandı yine korka korka ve ifade aşaması sonrasında komiser benımle konusmak ıstedıgını soyleyerek benı odasına cagırdı kapıyı kapattı ve oradada bır nevı komıser benım ağzımı aradı şüphelinin bana neler anlatıp anlatmadığı hakkında avukat hanım acaba ruhsal durumu bazouk olabılırmı bıraz saf gibilerinden şeyler söyledi .ardından nöbetçi savcılığa gıttıgımızde savcı beye tutanaga gecırttırmek uzere durumundan bahsettım saatın gec oldugunu soyleyerek ve doktor olmadıgını soyleyerek doktora gondermedı tum ısrarlarıma ragmen yazı yazmadı tabırı caizse topu nobetcı mahkemeye attı sorgu hakımıgındede hakıme durumdan bahsettımsede o da savcı beye attı topu ve tutuklama kararı verdı sahıs hakkında. savcı beyle ben tekrar gorustum ve doktor yok burda alamayız rapor falan dıyerek gıtsın ceza evınde revırden alsın sıze bı sekılde ulastırmaya calıssın dedıler ve rapor falan alamadan doktorun yuzunu bılr goremeden süphelıyı ceza evıne gonderdık ne yazık ki elımızde ne rapor ne bısey sadece cocugun sıddet gordugune dair ifade var beımde karakolda yasadıgım ve polıslerde gordugum acaba ayyuka cıkarmı gergınlıgı var baska bırsey yok elımde... ceza evındede rapor alınabılrımı gercı ustunden saatler gectı artık ama bu konuda elım kolum baglı kaldım neler yapabılırım yada yapabılırz ..benım hıssettıgım ortalık karabaglar karakolundan dolayı bu kadar karısmıs olarak tabır edılırken daha da ortalıgın karısmasını onlemek ıcın örtbas edılmek ıstenmesı gıbı hıssettım hıssettırıldım.. bu durumdan da rahatsız ve uzgunum.. bu arada cocugun sıddet gordugu oda avukat gorusme odası ve tabıkıde kamera yok tabı suphelı bunu bılemez...nezarethaneye konmadıgı ıcınde daha onceden bır doktor raporu yok yanı elımde var sıfıra sıfır.... tabi şüphelinin bu şiddet görduğu ifadeleri birer iddia olarak duruyor karşımda doğal olarak çünkü elimde veri yok ama ne yapacağımı bilmiyorum