Konu: husumet
Mesajı Okuyun
Old 09-12-2011, 14:49   #3
av.yağmur deniz

İşçilerin B isimli şirkete açmam konusundaki ısrarları karşısında davayı açtım.A isimli şirkete telefon açıldığında telefona çıkan sesin" B isimli şirket buyrun" şeklinde telefonU açtığını,her iki şirketin aynı faaliyeti yaptıkları,Güvenlik görevlisi olarak istihdam edildiklerini,taşeron olarak çalıştırıldıklarını söylediler.Hatta Aisimli şirkette çalışmalarına rağmen üzerlerindeki armaların dahi B isimli şirkete ait olduğunu söylüyorlar.Öğrendiklerine göre A şirketinin iflası sözkonusu imiş ve heriki şirket ortak olmuş,hisselerini birleştirmişler.
Ancak işçilerin anlatımı ve dvayı ona göre açmama rağmen tereddütteyim.Acaba resmi evrak isteyip ona göre mi dava açsaydım.Ben çektiklei ihtarnameyi esas alarak ve beyanlarına göre dava açtım.Sigortadan gelen işçi dosyasında Bisimli şirketle hiç bağlantı olmaz ise ne olacak.Bu durumda hakimden tespit istesem ve iki işverenin de aynı olduğunu tanık..vs.ile ispatlasam yeterli olurmu.Yardımınıza çok ihtiyacım var.Kısacası bu saatten sonra ne yapmalıyım.