Mesajı Okuyun
Old 03-11-2011, 14:30   #2
Av.Özlem PEKSÜSLÜ

Alıntı:
Yazan asg
Velayeti geri almak için açtığımız davanın ikinci celsesinde tek tanık olarak belirttiğimiz müvekkilimin reşit oğlu dinlenecek, ancak bu arada velayeti elinde bulunduran baba çocukların anneye verilmesini talep ediyorum diye dosyaya dilekçe eklemiş ve yarınki duruşmaya da çocukları al sana getirdim diye getirecekmiş hakim kararıyla olacağını çocukları adliyede bize verip gidemeyeceğini hakimin o istedi diye çocukları hemen bize vermeyebileceğini kendisine anlatamadım.İzlemem gereken yol ve mahkemede olabilecekler hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum .Sonuçta çocukları da ortada bırakamayız ama kararın kesinleşmesini de beklemek zorunda mıyız? teşekkürler ayrıca bazı maddi ve manevi imkansızlıklardan sadece tek tanık ismi vermem usulen yanlış mı ?ilk velayet davam ve kesin bir cevap bulamadığım için bu başlığı açmak zorunda kaldım teşekkürler.

Hakim müşterek çocuk için gerekli tedbirleri alacaktır.Tarafların beyanlarıyla bağlı değildir fakat velayeti babada olsa da çocukların müvekkiliniz yanında kaldığını belirtmeniz lehinize sonuç doğuracaktır diye düşünüyorum.Bence anne çocukları teslim alsın sizde duruşmada durumu mahkemeye bildirin.