Hayırlı olsun.Madem hiç tecrüben yok tecrübelilerin sesine kulak ver derim.Bazı tavsiyelerim olacak kendimce.Büro konusunda acele etme.Görüşmeye gittiğinde ne istediğini ve senden nelerin istendiğini net şekilde kararlaştırmaya çalış. Staj hem en rahat hem de sıkıntılı olacağın dönemdir bence.Rahatsın çünkü hata yapma kredin fazla olacak.Büroda,icra dairelerinde mahkeme kalemlerinde stajyer avukatım o yüzden vs. vs. şeklinde bir savunman hep olacak

Dava ve icra ağırlıklı bir büro olmasında fayda var bence. Mümkünse de 3-4 avukatın olduğu bir büro. Farklı kıdemlere sahip avukatlar ve sayı da az olduğu için iletişimin daha kuvvetli olur daha çok şeyi daha rahat öğrenirsin.Kocaman bir büroya gider primdi vs idi paraya tav olursan icra elemanı olur çıkarsın.Bir yıl boyunca sadece icra yapan arkadaşlarım olmuştu ordan hareketle söylüyorum.İcra kötü bir alan değil tabi hatta mükemmel olur iyi öğrenir ve ilerde önemli bir müvekkil portföyün olursa. Fotokopi çek,fax gönder,mazeret yaz, bunları zaten sekreter yapıyor deyip kıytırık iş gözüyle bakma yarın öbür gün lazım olacak kendi büronu açarsan. Sabret,İstanbul ve İstanbulda avukatlık güzeldir diye düşünüyorum. ( yazdığım çoğu şey kendi yapamadıklarımdır.Adam gibi dolu dolu 1 yıllık staj ve İstanbulda avukatlık hala içimde yaradır

Kolay gelsin.Umarım zaten yazdıklarımın farkındaydın değilsen de farkında ol ve tadını çıkar stajyerliğin ve avukatlığın