Konu
:
tahsil edilen paranın alacaklıya ödenmesi ama karşılığında ibraname alınamamış olması
Mesajı Okuyun
11-10-2011, 22:50
#
3
tiryakim
Alıntı:
Yazan
avhayricelik
sayın meslektaşlarım şuanda büyük bir hata yapmış durumdayım. Bir icra takibinde yapmış olduğum tahsilat karşılığında icra müdürlüğünden çek almış olup ilgili çek ben müvekkil ve müvekkilin kardeşi tarafından bankaya verilmek suretiyle çekilmiş olup ilgili para tarafımdan müvekkile verilmiş anacak her nasıl oldu ise ibraname almadım. daha sonra ise aramızda çıkan tartışma nedeniyle vekaletten istifa ettim. aradan aşağı yukarı bir yıl geçti bugün beni arayan müvekkil ben sana o tahsil ettiğin para nedeniyle ibraname vermedim senden bu parayı tekrar talep ediyorum diyerek beni tehdit etmektedir. Dava ve şikayet konusu olursa ne yapmam gerekir.biliyorum büyük bir yanlış yaptım.lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Birazcık olumlu düşünürsek Sayın Meslektaşım;
Çeki bankadan tashil etmeye giderken müvekkiliniz ,müvekilinizin kardeşi bankada bulunduğuna göre ve bu konuda banka kamera kayıtlarının var olduğunu sayarsak
hayatın olağan akışına aykırı olarak , müvekkiliniz sizin yanınızdayken siz parayı bankadan çektiğinizi müvekkiliniz bildiği halde müvekkiliniz ben parayı almim sonra verirsin diyemez, gibi geliyor bana...
tiryakim
Üye Kimliği
tiryakim İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
tiryakim İsimli Üyeye Email Gönderin
tiryakim İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın