Mesajı Okuyun
Old 05-10-2011, 20:36   #1
gülhannnnn

Varsayılan sorunum avukatımla lütfen yardım edin

iyi akşamlar lütfen yardım edin yardımlarınıza çok ihtiyacım var sayın avukatlar benim sorunum avukatımla sanırım beni hiç önemsemiyo 16 celsedir bir türlü boşanamadım 250 lira nafaka bağlandı icraya vermiş ödemedikleri için gelen nafakadan vekalet ücretinizi alın dedim 3000 liraya anlaşmıştık 5000 lira isterim diyor vergisi varmış sayın avukatlar böyle birşey olabilir mi bana yardım edin 3 dava açtım diyor boşanma davası yıpranma davası birde çehiz davası açmış bunların masrafları nedir çünkü çok masraf yaptım dedi sanırım beni kandırıyor benim bunu ödeyecek gücüm yok 110 bin liralık çehiz senedim vardı bizim buralarda böyle oluyo gelinin hakkını korumak için senet yapılıyor çehizi 2000 lira teminat yatırmamız lazım dedim borç harç buldum yatırdık yani ben avukata verdim yatırdımı bilmiyorum 1.5 sene önce bu zaman zarfında çehiz sayılmaya gidilmez mi hiç ne olur yardım edin gidilmedi ben inanmıyorum ne olur cevap verin beni bu sıkıntılardan kurtarın insan avukatına da güvenemeyecekse kime güvensin icraya para gelmedi dedi bana bundan 1 hafta önce icraya gittim 4. aydan beri her ay 625 lira alıyormuş onu icrada ki paramdam azletmeden men etme şansım varmı yardım edin ne olur kış geldi o paraya ben odun kömür alırım ama vermiyo bana söylemiyo bile parayı alıyorum ben diye vekalet ücretide ödendi fazlasıyla yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar