Mesajı Okuyun
Old 27-08-2011, 11:20   #3
Konuk

Merbabalar . Cevap'ladığınız için Çok Teşekkür Ederim. ÇOK GÜZEL İZAH ETMİŞSİNİZ. Fakat ŞİKAYET HALİNDE ENDİŞERİM VAR. Konuşmalarından, davranışlarından, pek sağlıklı davranan kişiler olmadıklarını gözlemleyebiliyorum.

Endişelerim...
1-Arayan kişiler K.lı olduklarını söylediler. kalalık bi aile...
2-Biri yakalandığında -diğerleri dışarda... -resimleri nete verme ihtimalleri olabilir. bu engellenebilir mi?
3-Şikayet halinde daha çok üzerime gelebileceklini düşünüyorum.
4-Çevremdeki insanlarıda tehdit ettiler. ve çiftlik yakıldı ve zararda verdiler ama kanıtlayıp bunlar diyemiyoruz ve şikayette yine bulunmadık
5-VE AVUKAT TUTMAM HALİNDE. ADRES BİLGİLERİM GİZLİ TUTULABİLİR Mİ?
5- SON OLARAK HERKESE HUKUKİ OLARAK DEĞİLDE. İNSANİ OLARAK BİŞEY SORMAK İSTİYORUM. BU İNSANLAR KONUŞMALARINDAN YAPMAYA ÇALIŞTIKLARI İŞLERDEN, DOĞRU YOLDA OLMADIKLARI BELLİ. BENSE HER DURUMDA DESTEK OLABİLECEK KALABALIK Bİ ÇEVREM YOK. (70 aşkın yaşında çifçi anne baba,%45 şizorreni bir abi, evli çalışmayan bi ablaya sahip bekar 26 yaşında bir bayanım. evim kira çalışmak zorundayım) AMA ŞUAN SAKLANARAK FARKLI BİR ŞEHİRDE BU İNSANLARDAN UZAK KALABİLİYORUM. BU İNSANLAR BİRTEK BENMLE UĞRAŞMIYORLAR. O YADA BU ŞEKİLDE KANUNA TAKILACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM.
BENİM BEKLEMEM HATAMI.