Mesajı Okuyun
Old 30-07-2011, 10:40   #3
Konuk

cevaınız için tşk ederim.ilk defa şikayette bulunmustum.ve tanık bildirmedim.o yüzden takipsizlik verildi.eşim altınları benden aldığında yanımızda kimse yoktu.arkadasının kasasına koydu sonrada baska arkadasının kasasına koydu.ordan da cıkardıı annesine hesap açtıı.oraya koydu.ama annesine actıgı hesabı istesem.bu siz alakadar etmez derler.demektetde haklılar diye görüyorum.altınların kasada oldugunu bılennn onun arkadasları ve onlarda bu şahitliği kabul etmiyorlar.eşim altınlarlaa birşey almadı.alacaktıı ama babası vefatt etti.o yüzdende alınmadıı.ama benden kaçırdı ve vermiyor.bunu ben başka şekilde nasıll ispatlıyabilirim.evden ayrılırkenn darptan dolayı geldim.ve akrabaalarım vardı yanımda.eşyyaa ve altın getirmediğimi biliyorlar gördüler. ama altın daha önceden de saklanabılen tasına bılen bir varlık odlugu için bende ispatlanması zor.bilindiği gibi altın kadının üzerinde bilinir her zaman.ama bende yoktu.peki doğumuma yakın almıştı eşim altınları.doğumuma 1 hafta kala kuzenımin düğününde takmadığımı gösteren rersimm de kanıt olarak kullanılabilir mi?