Mesajı Okuyun
Old 12-07-2011, 20:22   #5
av.cevat

Arkadaşlar hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.
Sayın Av. Hakan Eren meslektaşım. Hakikaten akıl sağlığından şüphe etmek gerek cümlesi tam karşılıyor olanları.Ve kadın çocuğa bunu yaptıramayınca kendisi bizzat telefonla emniyeti arayıp, çocukla görüşemediğini iddia ederek eve polis gönderiyor.Polisler gelince tabi durumun kadının anlattığı gibi olmadığını net bir şekilde görüyorar.Tutanak tutuyorlar. Tabi kadının istediğinin tam tersi
Bu arada bütün bu yaşananlar babanın açtığı velayet davası devam ederken gelişiyor. Çocuğun anne yanında kalırken üvey baba ve üvey babanın gayriresmi oğlundan cinsel tacizine maruz kaldığını beyan ederek şikayette bulunması ,icra yoluyla annesine teslim edildikten sonra annesinin bulunduğu araçtan kaçarak polislere sığınmasına ve tüm bunları dosyaya sunmamıza rağmen sonuç ne oluyor biliyor musunuz? Çocuğun cinsiyeti ve gelişimi açısından anne yanında kalması uygundur şeklinde gerekçeden tamamen yoksun bir gerekçeli kararla, davamız reddediliyor. Dosya yargıtayda.Bizimde umudumuz yargıtayda.
Bu arada olay beni de çok fazla etkilediği için biraz da içimi döktüm. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır.
Selamlar.