Mesajı Okuyun
Old 06-07-2011, 11:52   #7
Iustitia

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan Av.Cengiz Aladağ
Sayın Iustitia,
Olayı daha iyi anlamak için müvekkiliniz (!) H'ye bazı sorular sorsak?
- Bu pakette kaç sms kullanılabiliyor ve H kaç tane kullanmış?
- Online işlemlerde hiç azalmayan "kalan sms" sayısı kaç? Paketin sağladığı sms sayısına mı eşit?
- Bu kalan sms sayısı değişmeden kaç gün öylece kalıyor? Dolayısıyla H kaç gün bu sayıyı ve değişmediğini görerek sms kullanmaya devam ediyor?

Bir de konuyla ilgisiz soru:
H'ye göre, S'nin (S de benim müvekkilim ) banka otomatından para çekip de hesabındaki paranın hiç azalmadığını görüp, para çekmeye devam etmesi hayatın olağan akışına uygun mudur?



Pekala H' ye soralım

- Bu pakette 10000 şebekeiçi 1000 her yöne sms kullanılabiliyor. H 600-700 civarında kullanmış.
- Online işlemlerde hiç azalmayan sms sayısı paketin sağladığına eşit. Yani şebekeiçi 10000, her yöne 1000 sms hakkınız bulunmaktadır yazıyor.
- Bu sms sayısı bir sonraki hesap kesim tarihine, yani yeniden pakete kayıt yaptırılana kadar aynı şekilde kalıyor. Ancak hergün sorgulama yapılması söz konusu değil elbet, 1 aylık süreçte belli aralıklarla 3-4 kez sorgulama yapılıyor. H de sms paketi yenilendi diye düşündüğünden normal şekilde sms kullanmaya devam ediyor.


Konuyla ilgisiz soruya alakasız bir cevap
Öyle bir banka var mı?
Ama olmayan şeyi var gösteren bir Gsm şirketi var. Sağolsunlar..


Saygılar,