Mesajı Okuyun
Old 17-06-2011, 17:11   #4
AV.ARZU KILIÇ

Alıntı:
Yazan Av. İlhan SALBAŞ
Seri dosyalardan bir işçinin dosyasında talep ve olaylar kısmında fazlaya ilişkin haklar saklı tutularak kıdem, ihbar , fazla çalışma, UBGT ve yıllık ücretli izin için toplam 1.200 TL talep ettiğim halde, sonuç kısmında yine fazlaya ilişkin haklar saklı tutularak toplam 1.200 TL yazılı olduğu halde kıdem 100, ihbar 500, fazla çalışma 400, UBGT 100 TL yazmışım, 100 TL yıllık ücretli izin sonuç kısmında yazmayı unutmuşum ve bilirkişi raporunda yıllık ücretli izin hesaplamaması üzerine ıslah sırasında farkettim. Dava dilekçesinin talep kısmında yazılı ancak sonuç kısmında yazılı olmayan bir kalem ıslah ile mümkün müdür? Ek dava ayrı dava şimdi vekalet ücreti almak için kötüniyetli avukat konumuna düşmek istemediğim için öncelikle ıslah ile çözüm mümkün müdür? iyi günler.

burda yıllık ücretli izin talebi hiç yokmuş gibi değerlendirmek bana doğru gelmedi.. zira harcını yatırdığınız miktarın içinde yıllık ücretli izin talebiniz de var aslında.... yani bu konuda talepte bulunup harcını da yatırmış durumdasınız.. ben yanlış mı anlıyorum...