|
Alıntı: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Benim vermek istediğim mesajı çok iyi anladığınızı gördüm,memnun oldum |
|
 |
|
 |
|
Sayın ömeradaleti ben sizin vermek istediğiniz mesajı anladım. Ancak sorun şu ki siz benim vermek istediğim mesajı anlamamışsınız.
Derdim sizin acınızı deşip, forumda yazdıklarınızı burada tekrarlamanızı sağlamak değildi.
 |
Alıntı: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Hiç kimse benim başıma gelmez demesin ve başkasının başına gelen olayları film izler gibi izlemesin!
|
|
 |
|
 |
|
Siz yukarıdaki cümleyi sadece, çocuğunuz ve alışveriş merkezinde ölen çocuklar için kullanıyorsunuz. Ama ben herkes için;"o benden, şu benden değil" demeden kullanıyorum. Aramızda bir fark var. Ben hukukçu kimliğimle böyle düşündüğümü, tüm hukukçuların böyle düşünmesi gerektiğini savunuyorum. Siz ise hukukçu değil yüreği yanan bir babasınız. O yüzden sizin söylediklerinize hoşgörü ile bakabiliyorum.
Ama size örneğini verdiğim acılı baba için koca metinde sadece 2-3 kelime yazmışsınız.Evet ateş düştüğü yeri yakar ama aynı ateş o babanın yüreğine de düşer. Siz o babanın yerinde olsaydınız ne düşünürdünüz? Oğlunuz/kızınız gözünüzün önünde günden güne erirken; birden intihar etti deselerdi size...
Benim başıma gelmez diyebilir misiniz? Ben çocuklarımı öyle bir yetiştiririm ki, asla böyle bir şey yaşamayız diyebilir misiniz?
F Tipi hücreleri sadece mahkumlara değil tutuklulara da uygulanmaktadır. Ben 100 kişinin yargılandığı davaya girdim; hepsi öğrenciydi. Polis önüne geleni gözaltına alıp savcılığa götürmüştü. Hiç kimse mahkum olmadı. Araştırın DGM zamanında hakkında dava açılanların kaçı mahkum olmuş...Benim bildiğim açılan davaların %80 i beraatle sonuçlanmaktadır. Meşhur Manisa davasını biliyorsunuz. Sonuç ortada...Kızınızın bir gün gözaltına alınıp, tutuklanmayacağının garantisi var mı bu ülkede?
O zaman mı hak vereceksiniz bana?
Israrla F tipinin insancıl olmadığını; mahkumlara verilen ikinci bir ceza olduğunu vurguluyorum.
Katılıp katılmamak da serbestsiniz.
Not: Sözkonusu alışveriş merkezi için Hukuk Soruları alanında konu başlatırsanız, devamını ben getireceğim.
Saygılarımla