Mesajı Okuyun
Old 18-12-2006, 19:41   #32
Av.Suat Ergin

Alıntı:
Benim vermek istediğim mesajı çok iyi anladığınızı gördüm,memnun oldum

Sayın ömeradaleti ben sizin vermek istediğiniz mesajı anladım. Ancak sorun şu ki siz benim vermek istediğim mesajı anlamamışsınız.

Derdim sizin acınızı deşip, forumda yazdıklarınızı burada tekrarlamanızı sağlamak değildi.

Alıntı:
Hiç kimse benim başıma gelmez demesin ve başkasının başına gelen olayları film izler gibi izlemesin!

Siz yukarıdaki cümleyi sadece, çocuğunuz ve alışveriş merkezinde ölen çocuklar için kullanıyorsunuz. Ama ben herkes için;"o benden, şu benden değil" demeden kullanıyorum. Aramızda bir fark var. Ben hukukçu kimliğimle böyle düşündüğümü, tüm hukukçuların böyle düşünmesi gerektiğini savunuyorum. Siz ise hukukçu değil yüreği yanan bir babasınız. O yüzden sizin söylediklerinize hoşgörü ile bakabiliyorum.

Ama size örneğini verdiğim acılı baba için koca metinde sadece 2-3 kelime yazmışsınız.Evet ateş düştüğü yeri yakar ama aynı ateş o babanın yüreğine de düşer. Siz o babanın yerinde olsaydınız ne düşünürdünüz? Oğlunuz/kızınız gözünüzün önünde günden güne erirken; birden intihar etti deselerdi size...

Benim başıma gelmez diyebilir misiniz? Ben çocuklarımı öyle bir yetiştiririm ki, asla böyle bir şey yaşamayız diyebilir misiniz?

F Tipi hücreleri sadece mahkumlara değil tutuklulara da uygulanmaktadır. Ben 100 kişinin yargılandığı davaya girdim; hepsi öğrenciydi. Polis önüne geleni gözaltına alıp savcılığa götürmüştü. Hiç kimse mahkum olmadı. Araştırın DGM zamanında hakkında dava açılanların kaçı mahkum olmuş...Benim bildiğim açılan davaların %80 i beraatle sonuçlanmaktadır. Meşhur Manisa davasını biliyorsunuz. Sonuç ortada...Kızınızın bir gün gözaltına alınıp, tutuklanmayacağının garantisi var mı bu ülkede?
O zaman mı hak vereceksiniz bana?

Israrla F tipinin insancıl olmadığını; mahkumlara verilen ikinci bir ceza olduğunu vurguluyorum.

Katılıp katılmamak da serbestsiniz.

Not: Sözkonusu alışveriş merkezi için Hukuk Soruları alanında konu başlatırsanız, devamını ben getireceğim.

Saygılarımla