| 
         | 
         | 

| 

| 
         | 

Ben ısrarcı değilim ama ....ebilir diyerek de mümkün olduğunu düşünüyorum. 

Nasıl ki ihaledeki hangi hareket ve/veya hareketlerin "ihaleye fesat  karıştırmak" olarak sabit ve sınırlı sayıda sayılamayacağını düşündüğüm  gibi, somut olayda da ilanda hangi borçlunun taşınmazının hangi zaman  aralığında satılacağının, ihaleye gazetedeki ilan üzerine gelecek ve  iştirak edecek katılımcıda "tereddüt yaracak" nitelikte olabileceğini  düşünüyorum.  

Yargıtay'ın birçok kararında ihaleye katılımı azaltacak nitelikdeki  eksik ve hataların ihalenin bozulması sebebi olarak kabul edildiğini  biliyoruz. İhaleye katılımı artırmak veya en azından katılımı azaltıcı  işlemlerden kaçınmak icra müdürünün görevleri arasındadır. Bunun gibi  somut olayın özelliği göz önüne alındığında aynı dosyadaki birden fazla  borçlunun, farklı taşınmazlarının aynı gün satışa çıkarılması halinde,  ilanda "hangi borçlunun hangi taşınmazının hangi zaman  aralığında"satılacağının yazılmamış olmasının, iştirakçiler açısından  tereddüt yaratacak nitelikte olduğunun kabul edilebilir olduğunu  düşünüyorum.  
         | 

| 

| 

| 

| 

| 

Sn .Yeshilim;
İlanda borçlu adı yazılmalı mıdır?
Yazılmamalı ise hangi borçlu olduğu ilanda nasıl anlaşılacaktır? Birden fazla ilan yapılması borçluların ayırdedilmesini nasıl sağlayacaktır?
Saygılarımla...