08-05-2011, 01:52
|
|
|
Nafakanın Ödenmesi-İcra Dosyası Dışında Ödeme
merhabalar, benim şuanda boşanma davam ediyor,kararı temyiz ettik normal şartlarda avukatım var ama haftasonu olması nedeniyle kendisi şehirdışında ulaşamadığım için size sormak istedim,eşim aylar sonra bugün sms göndererek yarın çocuğumuzu görmek istediğini söyledi ama ilk duruşmada alınan kararda c.tesi günü ona görme hakkı verilmiş bende karar neyse o günlerde görebilirsin dedim avukatıyla sorunlu olduğunu ve kararın ne olduğunu bilmediğini yazmış (2 aydır sonuçtan bilgisi yok) ayrıca oğlumuza verilen nafaka için benden hesap numarası istemiş ama dört aydır ödemediği için benim avukatım icra yoluna başvurmuştu,ben bundan avukatımla görüşmeden eşime bahsetmek istemedim dosya kapanmadığı için (hem temyiz edilişi hemde icra işlemlerinin başlamış olmasından dolayı) bana direk yatırması uygun olurmu bilemedim, benden cvp bekliyor nafaka bedeli icra yoluyla olduğunda ne kadar sürede alınabilinir bunu beklemelimiyim yoksa eşime hesap numarası verip ödemesinimi istemeliyim, bana yardımcı olmanızı umar, iyi haftasonları dilerim.
Saygılarımla,
|