Selamlar,
Avukatlara özel bir sitede gerekli olacak özellik önermemizi istemişsiniz, bende avukat olmama rağmen amatör olarak bilgisayar proğramlama ile uğraşıyorum Asp.net ile visual basic dilinde birkaç amatör proğram yaptım ve
www.kanarama.net sitesinin de sahibiyim.
Burada size fikir verirken aynı zamanda bu yazıyı okuyacak meslektaşlarımada öneride bulunacağım. Biliyorsunuz, internet üzerinden asp.net ile yazılacak bir proğramla email gönderebiliyoruz, hatta bu sitede bile istersek bir kullanıcıya email atabiliyoruz, fakat ben icra proğramlarında ister online olsun ister masa üstü proğramlar email özelliği görmedim. Yada ben dikkatli bakmadığımdan görmedim. Oysa bildiğiniz gibi örneğin bu yapılan online takip programlarında bilgiler birkez çok ayrıntılı bir şekilde alındıktan sonra mesala borçlu dosyaya ödeme yaptıkça alacaklıya email ile bu ödeme otomatik olarak bildirilebilir, veya başka bir hususta bildirilebilir. Son alacak durumu email ile haftada bir veya ayda bir bildirilebilir, böyle bir programı ben bile yazabilirim. Size bunu öneriyorum, hatta bu yazıyı okuyacak tüm ticari programcılarada öneriyorum, zaman içerisinde kendimde böyle bir çalışma yapmayı düşünüyorum, inşallah yapabilirim. Öte yandan kendi sitesine sahip avukat arkadaşların sitelerine de otomatik mail atma özelliği programlanabilir. Önerim bundan ibaret teşekkür ederim. Av. Dursun TURAN