Mesajı Okuyun
Old 19-01-2011, 22:03   #1
ALAMUT

 
Varsayılan Ilamli Takip Ve itiraz yolu

Merhaba

Senede dayali Takip yaptik. Kesinlestikten sonra Borclu odedi Ve menfi tespit davasi acti. Imza Bana ait degil dedi hakimde dosyayi adli tipa yolladi. Senetteki imza borcluya ait degildir denilince dava Kabul edildi. Temyizsiz kesinlesti. Ilamda "borclunun 2007/... Sayili Icra dosyadindan dolayi Borclu olmadiginin tespitine, %40 Icra inkar tazminatina .." denildi.

Borclumuz da gidip 1 sene sonra ornek 4-5 Takip yapti. Asil alacak olarak Icra dosyasina odedigi rakami, odedigi tarihten sonrasi icin Faiz Ve %40 inkar tazminatini talep etti.

Icranin geri birakilmasini isteyemiyorum sanirim. Sikayet yoluna mi gitmem lazim. ? Ayrica imzaya itiraz 5 gun icinde yPilmasi gerekirken yapmayip menfi tespit davasinda İleri surmesi Ve davayi bu sekilde kazanmasi da mantiksiz grliyor. Bunun icin yapilabilecek baska birsey var mi. ?

Saygilar