Mesajı Okuyun
Old 03-01-2011, 21:11   #1
Konuk

Varsayılan Tatsız Bir Olay: Cinsel Saldırı Mı? ? Aynı Yerde Çalışıyoruz Ne Yapmalıyım?

merhaba,
4-5 gün önce çalışıtğım şirketin yılbaşı kokteyli vardı. ben aç karnına şarap içtim. ilk kadehte hem sarhoş oldum hem sinirlerim boşaldı oradan aynı bölümde çalıştığım hatta şefim olan kişi ısrarla beni eve bırakmak istemiş ben hatırlamıyorum. eve bıraktığında ben direkt banyaoya geçmişim ve içim dışın açıkana kadar 2 saat kadar duşun altında kusmuşum vs. sonra çıktığımd ayere halıya yatmışım orda da devam etmişim. bu adam hala beni bırakıp gitmemiş. bir ara narkozdan uyanır gibi onun sesiyle kendime geldim. git burdan dediğiğmde yarı çıplak olduğunu farkettim. ısrarla kovdum evden ve gitmiş
gece yarısı halıdan kalkıp yatağaıma geçtim. ertesi günden itibaren içimi kemiren bişey var. bana dokundu mu ??? kendisine sordum sarhoş bir kadından faydanlamay mı kalktın ben ölüyordum o gün diye. hem beni en mahrem halimle görmesi hem de yarı çıplak hali beni düşündükçe dlirtiyor. beniml eo gece cinsel ilişkiye girip girmediğini nasıl öğrenebilirim. bu mümkün müdür? bir de ne yapmalıyım? aynı iş yerinde ve aynı bölümde çalışıyorum. işimden mi oalyım onu mu işinden edeyim ?? kafam çok karışık lütfen hukuki yolları gösteriniz bana lütfen
saygılarla,
E.D.