17-12-2010, 00:21
|
|
|
Velayet El Değistirir mi ?
2oo1 de bosandim turkiyede.1 ve 4 yasindaki cocuklarin velayeti anneye verildi.yani bana...ve 9 yildir kendi anne ve babamin destegi ile cocuklarimi buyuttum.bir bucuk yil once yurtdisina calisma amacli evlilik yaptim.bir yilda en az 4kere cocuklarimi gormeye gidiyorum.cocuklarima annem bakiyor.gayet iyi ve sagliklilar.-eski esle tartismalar oldu.cocuklari yanima almama izin vermedi.bende bunun uzerine sahsi iliski gunlerinin deyistirilmesini talep ettim,hakim izin verdi,baba temyiz ettirdi,anladimki uzlasamicaz.dava yillar alicakti,cocuklarin daha fazla yipranmamasi adina getirmekten vazgectim.bu arada esime nafaka davasi actim,o da bana velayet davasi acmis.kenside evli turkiyede.yani burda calisip cocuklara her ay para gonderiyorsam,turkiyede cocuklara iyi bakiliyorsa.ve hergun internetten,telefonla cocuklarla gorusuyorsam,..babada uzakta olmami koz kullanarak velayeti alirmi acaba.cocuklar babaya gitmek istemiyorlar.onlar uzulunce ben dayanamiyorum.turkiyeye donus yaparim son care gerekirse..tesekurler.KAHDEM.iyiki varsiniz..
|