25-10-2010, 22:46
|
|
|
Adalet Bakanlığı Tazminat
Arkadaşlar 2009 yılı aralık ayında müvekkil banka şubesi bana 5 adet icra dosyası verdi 5 dosya hakkında da ihtiyati haciz kararı aldım. Fakat uygulamak için yetkili kılınan icra dairesi'nin müdürünün tayini çıktı yerine atanan görece başlamadı ve müdürlük boş kaldı bu arada yazı işleri müdürü icra müdürü olarak görevlendirdi. Fakat 60 yaşını geöen bu yazı işleri müdürüne bir türlü takipleri alması konusunda ikna edemedik ben takip almam anlamam zaten emekli olacağım gibi bir sürü laf küçük merkezler avukatlık yapan arkadaşlar derdimi anlamışlardır. V.s. bu arada ilçede bir tane icra müdürlüğü var elimde iht haciz kararları ile kaldım. Başka ilçede de açamıyorum çünkü bankanın genel müdürlüğü yetki itirazı olur vs. Bunu istemiyor. Bunun üzerine bende bir tutanak tutturdum hakime o zaman 8. Aralık 2009 tarihinden bu tarafa icra müdürlüğünce takip kabul edilmediği yazı işl. Müdr. Uyap ve benzeri işlemler için şifresi ve yeterliliği olmadığı ve bilmediğinden dolayı yeni atanan icra müdürü göreve başlayana kadar takip kabul edilmeyeceği yönünde bunun üzerine 26 ocak 2010 icra müdürü göreve başladı . Bende tekrar iht. Haciz kararı aldım. Ve akabinde 26. Ocak 2010 da iht haciz uygulattım bu gun öğrendik ki bizim borçlu bu aralık ile ocak ayı içerisinde hatta son 30.000 tl sini 26 ocak 2010 da olmak üzere bankadan 150,000 tl mevduatı çekmiş yine aynı şekilde diğer bir kaç kefilde araçlarını bu arada satmış. Adalet bakanlığına tazminat için dönmeyi düşünüyorum. Böyle bir olay başına gelen arkadaşımız varmı yada bu yönde bilgisi olan arkadaşlar var ise yardım bekliyorum.
|