Mesajı Okuyun
Old 19-10-2010, 17:07   #42
Av.Suat Ergin

Alıntı:
Yazan Avukat Tekin
Seçim sonuçlarını öğrenince hissettiğim şeyi ifade etmekte biraz zorlanıyorum. Bu duygunun içinde bol miktarda "üzüntü" var tabii ki ama sanki duygumu şekillendiren esas şey "üzüntü" değil gibi. Daha çok; "hayal kırıklığı" ve "umutsuzluk". Hadi umutsuzluk demeyeyim de "umudun azalışı" diyeyim. Sonra biraz da "öfke". Son olarak da "korku".
Şu sonuçlara bakıp da bu ülke için üzülmeyen hukukçuları dinlemek/okumak ise bu karışık duygumu katmerliyor.
Bir de dün akşam bu konudaki bir tartışma programını izlerken ne hissettim biliyor musunuz? Yargının Avukatlık tarafında yer aldığıma daha çok sevindiğimi hissettim. Tüm Avukat meslektaşlarım sizleri seviyorum. Birbirimizi ve Barolarımızı pamuklara saralım bence. Bizleri de incitmelerine izin vermeyelim.
Utanmasam "bu ülke için" ağlayacağım şimdi. Belki de utanmamalıyım. Utanmıyorum (ciddiyim)...

Hemen hemen duygularımı yazmışsınız. Bu duygular yüzünden 2 gündür bu foruma mesaj yazamıyordum. 1 ay önce bu forumda kendimden emin bir şekilde Sayın Hakan Eren'le iddiaya girmişim
Alıntı:
14-09-2010, 18:09 #3 Av.Suat Ergin

Onur Üyesi

Yer: İstanbul
Teşekkür: 7637

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Yazan Av. Hakan EREN

Aydın Başar, Mehmet Gülçek, Hasan Fahri Göncü, Ünsal Çankaya (henüz olmadı galiba) gibi isimlerin HSYK'ya aday olduğunu gördükçe referandumda evet oyu vermiş olmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha teyid ediyorum.

Keşke bu mesajı, HSYK üyeleri seçildikten sonra yazmış olsaydınız. Ben sizin 2 defa pişman olacağınızı iddia ediyorum.

ama, demek ki ben de hazırlıklı değilmişim. Şoku atlatınca belki başka mesaj da yazarım.