09-10-2010, 20:05
|
|
|
değerli bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim habibe hanım. vatandaşlık müdürlüğüne gittim ve kimlik olmadan hiçbirşey yapamayacaklarını söylediler. yabancılar şubesine gidip ikametgah tezkeresi almam gerektiğini fakat ikametgah tezkeresi içinde kimlik gerektiğini söylediler. bu durumda konsolosluğa gitmem gerekiyormuş ama ben konsolosluğa 5 yıl önce gittiğimde benim kaydımın bulunamadığını söylediler. konsoloslukta bana başka bir yerden hallet işini dedi. şimdi ben konsolosluktan vatansız belgesi almammı gerekiyor? birde şöyle bir sorun var ben konsolosluğa gittiğimde bende giriş ücreti 70 dolar almışlardı doktora göndermişlerdi sonra geldiğimde ücret almadılar ama işlem yapmak için haber vereceklerini çağıracaklarını söylediler sonra tekrar geldiğimde yine 70 dolar ödemek zorunda kaldım. yol paralarınıda sayarsak oldukça pahalı oluyor. buna rağmen konsolosluk bana olumlu cevap vermediler. işleminizi gerçekleştiremiyoruz dediler. vatansız belgesi almam uygun olurmu işlemlerimi daha kolaylaştırırmı bu durumda? ve konsolosluk bana bu belgeyi vermezse davamı açmalıyım konsolosluğa yada nasıl birşey yapmalıyım sürekli git gel demeleri ve harcadığım paralar gerçekten çok zor duruma düşürdü beni
|