30-09-2010, 15:34
|
|
|
Merhaba, öncelikle avserbay ve diğer meslektaşımın yorumlarına aynen katılıyorum ve benzer sorunu yaşadım. Müvekkile bu konuda rahatsızlığı ifade etmeme karşın imza inkarı yoluna gitti. Tavsiyem bu yola başvurulacak ise MUTLAKA MÜVEKKİLİNİZİN BU YÖNDE Kİ SAVUNMA KONUSUNDA İMZASINI TAŞIYAN BİR BELGE ALMALISINIZ. ya da duruşmaya hazır eder savunmasını yani imzanın kendisine ait olmadığını kendisi söyler. Tabi bunu yaparken de imzayı eşim attı ve kendisinin de vekaletnamesi yoktu, der se nitelikli dolandırıcılık ve resmi evrakta sahtecilik davasına muhatap olur bu durumda kamu davasına dönen dava da parayı da ödeseniz ceza yiyecektir. Bunu da düşünerek savunma ile ilgili süreler konusunda duruşmayı uzatmaya çalışıp , karar duruşmasına da gitmeyerek tebliğ edilmesini sağlamak yada yüzünüze karşı verilen kararı süre tutum dilekçesi vererek gerekçeli kararın tebliğini sağlayıp temyiz ederek gerekli olan süreyi zaten Yargıtay' ın da ÇOK HIZLI OLDUĞUNU! düşünür iseniz sanırız istediğiniz zamanı alırsınız. Bir de şansınız var ise karar kesinleştiğinde ceza ödemeleri ile ilgili taksit yapılır ise zaman sizindir. ancak unutmayın ki 5941 sayılı yasa gereğince taksitle ödeme imkanı almak ve yargılamayı durdurmak ile ilgili süre 01/04/2010 tarihinde sona ermiş olup artık bu yol kapalıdır. saygılarımla avturgayk
|