Mesajı Okuyun
Old 30-09-2010, 15:08   #17
denizkayilioglu

Alıntı:
Yazan Av. Hakan EREN
Sayın Kayılıoğlu,

Neyi eleştirdiğinizi daha açık ifade ederseniz yanıt verebilirim.

Basit sloganlar içeren eleştiriniz ile benim yazdıklarım arasında bağ kuramadım.

Bir de talihsiz derken haksız bir ifadede bulunuyorsunuz. Kimin için talihsiz? Benim bilinçli bir şekilde kurduğum cümle / önerme (getirilen ya da getirilecek hiçbir yeni düzenleme eskisinden daha kötü olamaz) benim için kesinlikle talihsizlik değildir... Sizin için "talihsiz" ise böyle bir eleştiriye girerken nedenini açıklamanız gerekir.

Selam ve saygılarımla...

NOT: Temel gramer kurallarına dikkat etmenizi öneririm. Üç yerde dahi anlamında de-da eki kullanıyorsunuz; bunlardan, aynı cümle içinde yer alan ikisi yanlış...

Sayın Eren;

Eleştirim elbette ki benim düşüncelerimi yansıtmaktadır, bu nedenle sözleri kaleme alan kişi olarak söz konusu talihsizlik değerlendirmesinin sahibi de ben oluyorum. Talihsizlik nitelendirmesini yapmış olmamın sebebi, açıkçası hukuku geliştirme ve düzgün hale getirme konusunda belki de tek ihtimal olarak gördüğüm hukukçular arasından bir kişinin bu sözleri söylemiş olmasıydı. Temel düşüncem her zaman hukuk açısından daha kötüsü olduğu yönündedir. Aksi olduğu surette, sizin de belirtmiş olduğunuz gibi, "daha kötüsü olamaz" görüşünü kabul ettiğimiz zaman elimizde koruyacak hiçbir husus kalmamaktadır.
Bu bahsettiklerim tamamen kendi görüşüm olmakla birlikte katılmasam dahi görüşünüze saygı duyuyorum. Sloganlar içerdiğini iddia etmiş olduğunuz yazı, tamamen kendime ait olmakla birlikte sloganların hangi hususu desteklediğini sanmış olduğunuzu dahi anlayabilmiş değilim.
Saygılarımla...

Not: Dil bilgisi konusunda yapmış olduğum hataları belirttiğiniz için teşekkür ediyorum ve yaratmış olduğum kirlilik için özür diliyorum.
"Gramer" sözcüğü kullanımı dil bilgisi söz grubu varken,eminim ki sizin de hoşunuza gitmeyecektir.