Mesajı Okuyun
Old 27-09-2010, 14:52   #7
umutlaw

Ben her zaman su durustluk kurali aklima gelirken Prof. Dr. AKYOL hocami animsarim, hocam her derse girisinde durustluk derdi baska bir sey demezdi, hocam durustluk diyorsunuz da biz hukuku uygulamaya calisiyoruz bazi meslektaslar oyun bozanlik yapiyor birakin bunu hukuku bilmeryenler bile kendilerine gore yillar bulup hukuku arkadan dolanmaya calisiyor. Ben yine durustluk kuralindan caymayacagim hocama soz verdim ama zorluyorlar

Hocam simdi olay soyle, kisi 06.06.2009 tarihinde kira sozlesmesine imzalamis, bir guvendi devam ediyordu sonra agzindan kacti bir gun ya ben bir yil sonra cekip giderim dedi sicagi sicagina cay icme faslindayken dedim ki ya bizahmet o zaman sen bir tahliye taahhutnamesi ver bize o da seve seve kabul etti ve verdi ve duzenleme tarihi : 10.07.2009 tarihli ve tahliye tarihi olarakta 06.06.2010 diye bir sozlesme (yukarida belirttigimin aynisini) imzalayip verdi.

Simdi kirani ode diyorum cunku sozlu olarak biz sozlesmeyi uzattik nuh diyor peygember demiyor ben param yok odemem istedigini yap diyor tabi verdigi tahliye taahhutnamesini unutmus kis gunu beni mecbur bir hale getirmis AKYOL hocam beni af etsin gunah benden gecti Ha hakli ihtar cekin odesin diyorsaniz hic fayda etmez cunku ugrasip duracagiz bu adam odemeyecek saglam yerden haber almisim
Durum bundan ibaret, baskaca degerli goruslerinizi memnuniyetle beklerim.
Saygilarimla