Mesajı Okuyun
Old 26-09-2010, 16:59   #3
umutlaw

Ayri bir kagit uzerinde ustunde ve asagidaki gibi, kira sozlesmesinden yaklasik bir ay sonra duzenlenmistir.
Alıntı:

Tahliye Taahhütnamesi
Tarih: / .... / .......
Yer : .... / ...
.... adresinde kiraladığım gayrimenkulu kendi isteğimle ...../ ...... / ...... tarihinden itibaren terk ediyor ve yaptığım kira sözleşmesini bu tarihten itibaren tek taraflı olarak fesh ediyorum.
Bu itibarla,
1- Kendi isteğimle depozito bedelini almaktan ve buna ait tüm hak, itiraz, defi ve iddialarımdan feragat ediyorum.
Ve yine;
2- Su, Elektrik, Doğal Gaz ve kira sözleşmesinden doğan diğer tüm borçları/sorumlulukları kabul ettiğimi ve bana ait olan kullanım borçlarının tümünü ödeyeceğimi ve tüm hak, itiraz, defi ve iddialarımdan feragat ettiğimi beyan ile taahhüt ederim.
Ve yine;
3- Elimdeki kira sözleşmesinin hükümsüz olduğunu kabul ederim.
Yukarıda beyan ettiğim tüm hususları kabul ile taahhüt ederim.
Kiraci:
T.C. Kilmil No:
El yazısızla: Adı, Soyadı:
............................................
Kiracinin, İmzasi:
...........................................

Peki malumunuz birde su, elektrik faturalari vardir, bu iki sayacin kaydini uzerine almasi icin kiraciya kira sozlesmesinde kulfet yuklendigi halde kiraci bunu yerine getirmemis ve hala eski kiraci uzerinde kayitli olarak kullanmaya devam etmistir nitekim son faturalari odememis ve odememekte bunlardan kurtulma sansi nedir? Ben konuyu ihbar olarak elektrik kurumu ve iskiye bildirdim tabi ancak bu sadece bir uyari mahiyeti tasimaktadir, baska bir tavsiyeniz var mi?
Saygilarimla