Mesajı Okuyun
Old 27-08-2010, 17:11   #1
Konuk

Varsayılan mal paylaşımı

5 yıllık evli bir bayanım...eşimden sürekli baskı ve şiddet görüyorum son olarak yine beni dövdü ve evden kovdu ailemi çağırıp durumu bildirdim..3 yaşındakı çocuğumla beni alıp kendi evlerine götürdüler.. kişisel eşyalarımı almak için evime gittiğimde kapının kilidini değiştirmişti eşim... aile mahkamesine gidip tedbir aldırdım.. 2 ay evden uzaklaştırıldı.. bunun uzerine oda savcılığa gitmiş hakkımda suç duyurusunda bulunmuş kızımı dövdüğümü kendisinide tehdit ettiğimi söylemiş güya evraklarını yakmakla tehdit etmişim bu yüzden kilidi değiştirmiş...karakola gidip bunların yalan olduğunu söyledim.. kızıma sağlık raporu istendi taii herhangi bir dövme olayım olmadığı için rahatlıkla gidip rapor alacağım..kızım benim canım muhtemelen velayatini almak için yalan söylüyor...aileminde tanıklığına başvuruldu onlarda ifade verdiler.. şiddeti kendisi uygulamıştı çünkü yüzüm gözüm şimişti..onların tanıklığı yeterli olurmu???? o an darp raporu almamıştım..amaşimdi çok pişmanımkeşke alsaydım.evimde kalmıyorum suanda tedbire ragmen ailem endişeleniyor çünkü...evden çeyizliklerimi ve aiemin aldığı eşyaları alsam suçlu duruma düşermiyim...boşanma için avkata başvurdum bu arada..ayrıca onun aldığı eşyalarada ortak olabilirmiyim?kendime yeni bir düzen kurmak istiyorum çünkü...yardımcı olursanız sevinirim..